Зареждане

Aaron Pico: Ще се завърна

Aaron Pico: Ще се завърна
Публикувано на: Януари 27, 2019 в 14:16 ч
Aaron Pico се гласеше за шампионска битка, но трябваше първо да премине през Henry Corrales. Двамата се изправиха един срещу друг в подглавната битка на Bellator 214 и Pico успя да изпрати в нокдаун Corrales, но след това влязоха в размени на удари и Henry го нокаутира. Преди загубата Aaron беше в серия от 4 поредни победи с нокаут в първия рунд и ето какво сподели на пресконференцията след събитието:



Знам, че ще се изговорят доста глупости за мен в Интернет. Хората ще говорят, че трябва да направя това и онова, но аз трябва да поговоря със семейството си и ще видим. Не съм свършен. Ще си почина и ще се завърна. Колко пъти е бил пращан в нокдаун Eddie Alvarez  ? Разбрах това, което той искаше да ми каже, но ще видим. Иска ми се да имам ясен отговор, но не мога да кажа.

 Ще трябва да поговорим със семейството ми и да преценим дали не съм приемал слаби опоненти. Ако съм приемал такива, то тогава продължавайте да ми ги давате. Накрая някой ще бъде сериозно наранен. Ще бъде страхотно да получа реванш, но сега той вероятно ще се бие за титлата. Мога да победя всички, но те не го осъзнават. Разбира се, че бях сварен неподготвен с този удар. Уменията ги имам и сега имам нужда от почивка. 

Млад съм и това си каза думата. Мислех си, че го наранявам, но той използва това. Медиите винаги са тук когато печелиш и трябва да покажеш уважение. Няма как да излизам пред вас само когато печеля. Когато загубиш трябва да си мъж и да го приемеш. Трябва да облечеш костюм и да излезеш пред медиите. Научих ценен урок.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес