Зареждане

А. Емеляненко: Пияници говорят, че аз съм пияница!

А. Емеляненко: Пияници говорят, че аз съм пияница!
Публикувано на: Септември 3, 2022 в 05:00 ч
Руският ММА боец Александър Емеляненко (28-9) твърди, че вече не пие алкохол, дори на празници като рождения си ден.

Освен със своите изяви в клетката, Александър е известен и със своите диви запои. Емеляненко се забърка в доста скандали през последните години и дори понякога влизаше в ареста. Той пиеше до припадък, след което създаваше проблеми из Русия.

Алкохолът беше причината Рамзан Кадиров да го отстрани от своя боен клуб в Чечня. Александър им беше обещал, че няма да пие, но се криеше от чеченците и продължаваше да си пие. Сега обаче той е друг човек или поне така твърди.

"Аз не се променям. Винаги имам такъв начин на живот. Спрях да пия, защото моята жена ми забрани. Детството мина. Животът е разделен на детство, младост и юношество. Е, сега детството ми свърши. 

Започна младостта. Сега трябва да работим. Спрях да пия и започнах да тренирам. Разбрах, че алкохолът и спортът са несъвместими. Сега живея във фитнес залата.

 Нищо не се е случило. Просто не можем веднага да се родим мъдреци и да разберем всички най-съкровени тайни на живота. Това идва с опит. Понякога хората казват: "Учете се от грешките на другите." 

Но докато ти самият не стъпиш десет пъти на едно и също гребло, то ти ще вървиш по същия път. Най-важното е да разпознавате и впоследствие да коригирате грешките.

Много от вас говорят лошо за мен, наричат ме алкохолик, въпреки че самите те не оставят бутилката. За някои от тях вече стана нормално да пият бира и алкохол всеки ден. 

Аз пиех веднъж на 6 месеца и говореха, че съм пияница. Сега спрях да пия. Отказах алкохола. 

Имах рожден ден, но не съм пил нищо, дори не съм празнувал. За последен път празнувах рождения си ден, когато бях на 16 години.", сподели Емеляненко пред медиите в Русия.

Емеляненко трябва да се бие с Вячеслав Дацик (14-16) на 24 септември на турнира Hardcore Boxing. Битката ще е по правилата на бокса. На 19 септември ще се проведе пресконференция.

Вярвате ли, че Емеляненко е спрял да пие ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес