Зареждане

А. Емеляненко: Не съжалявам за нищо в живота си

А. Емеляненко: Не съжалявам за нищо в живота си
Публикувано на: Септември 11, 2021 в 03:00 ч
ММА звездата Александър Емеляненко не съжалява за нищо в живота. Емеляненко е жертва на много критики за нещата, които върши в личния си живот. Преди няколко години той беше обвинен в изнасилване и лежа в затвора.

За никого не е тайна, че той има сериозни проблеми с пиенето. Често Александър участва в пиянски скандали и завършва в ареста. Миналата година той се готвеше в Грозни за битка с Магомед Исмаилов и обеща, че няма да пие.

Емеляненко заложи своя автомобил и се зарече да не пие алкохол, но чеченците разбрали, че Александър ги лъже. В крайна сметка той им върна автомобила и към днешна дата в Грозни нямат интерес към него.

След седмица Емеляненко ще направи боксов мач с Артьом Тарасов, който е ММА боец и блогър. Александър определено е правил много глупости в живота си, но не съжалява за това.

Ето какво каза той за бъдещето си в спорта:

От Bellator чакат битката ми с Артьом Тарасов, след което ще мислят за мен. Факт е, че имам оферти от други организации. Тези оферти са много по-добри от тази на Bellator. 

Мисля, че дори и да са съгласни от Bellator, то аз ще умувам по темата. Ще продължа да се бия в ММА и в бокса. Имам запълнен график до края на годината. Ще се бия всеки месец. 

Не следя ранглистите и не ме вълнува с кого ще се бия. Ранглистите отличат вниманието ми и не ги следя. Не съжалявам за нищо от това, което съм направил в живота 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес