Зареждане

А. Емеляненко към Фьодор: Извинявам се за всичко! Вече съм трезвен

А. Емеляненко към Фьодор: Извинявам се за всичко! Вече съм трезвен
Публикувано на: Октомври 1, 2023 в 02:00 ч
В края на миналия месец ММА легендата Фьодор Емеляненко отбеляза своя 47-ми  рожден ден.

По-малкият му брат Александър, с когото Фьодор не е общувал от много години, го поздрави за този празник. Сега Емеляненко-младши е на рехабилитация в Ингушетия. По всичко личи, че тя е плодотворна.

Във видеото той не само поздрави Фьодор, но и го помоли за прошка.

„Фьодор, братко мой, поздравявам те за рождения ти ден. Желая ти всички благословии на света и Божията благодат. Искам да ти се извиня. Извинявам се за факта, че ви разстроих с поведението си, действията си, грешния си начин на живот. 

Сега съм в Ингушетия в Центъра за рехабилитазия 'Иман'. Тук провеждам рехабилитация, възстановявам се от вредните си действия и навици. Нека моята трезвеност бъде твоят подарък за рождения ден. Честит рожден ден!“, каза Александър

Във видеото може да видите необичайния външен вид на Александър. Той е с брада без мустаци и електронна броеница в дясната му ръка - видът, който мюсюлманите обикновено използват за своите молитви.

Освен това, съдейки по видеото, Емеляненко боядиса косата и брадата си в тъмно. Въпреки вече опроверганите слухове за приемането на исляма, много фенове продължават да вярват, че Александър е решил да смени религията си

Александър е на рехабилитация в Ингушетия повече от три месеца.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес