Зареждане

А. Емеляненко: Искам мир с Фьодор, но той ме игнорира

А. Емеляненко: Искам мир с Фьодор, но той ме игнорира
Публикувано на: Май 18, 2024 в 14:00 ч
Руският боец Александър Емеляненко сподели, че иска да сключи мир с брат си Фьодор.

Двамата не си говорят от дълги години и не се харесват един друг. Преди няколко години Фьодор сподели, че Александър е мъртъв за него. Александър отвърна и каза, че Фьодор е лицемер, криещ се зад религията. В последните месеци Александър смекчи тона и сега призовава за помиряване:

„Имам добро, мило отношение към брат си, не мога да кажа нищо лошо за Фьодор. И аз съм за това да му се обадя, ако има въпроси към мен, да ми ги задава, а аз да отговарям. За да се успокоят слуховете, които се носят в обществото. Израснахме заедно. Като дете нямаше къде да спим. Спяхме на един диван и ядяхме от една чиния. 

Като деца имахме много общи неща. И тогава влязохме в кавги. Около нас се заформиха куп различни личности, които ни настройваха един срещу друг. Мина време и двамата намерихме други приятели. Опитах се да го набера и да говоря. Ако човек не иска, ако няма душа за мен, защо да се натрапвам ? 

Не мога да разчитам цял живот на идеята, че трябва да се помиря с брат си. Сам печеля парите си, сам си уреждам живота. Не съм зависим от него. Единственото нещо, което ме разстройва е, че аз съм кръстник на дъщеря му. Всичко е по волята на Бог. Мисля, че той ще подреди нещата.", сподели Александър.

Ще се съгласи ли Фьодор на мир с брат си ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес