Зареждане

А. Емеляненко: Фьодор ще нокаутира всички, докато е във форма

А. Емеляненко: Фьодор ще нокаутира всички, докато е във форма
Публикувано на: Октомври 25, 2021 в 02:00 ч
Александър Емеляненко засипа със суперлативи своя брат Фьодор. Миналия уикенд в Москва видяхме как Фьодор нокаутира Тимъти Джонсън в главната битка на галавечерта на Bellator. Последният император се справи с Джонсън само за минута и 46 секунди.

Фьодор навлезе в серия от 2 поредни победи с нокаут в първия рунд. Той сподели, че планира да продължи кариерата си и има още 1 оставаща битка от своя договор с организацията на Скот Кокър.

Пред руските медии Александър реши да зарови томахавката със своя брат и каза следното:

Поздравявам брат ми Фьодор за поредната красива победа! С напредването на битката беше ясно, че Фьодор излезе в много добра форма. Имаше много добра скорост, нямаше излишни килограми, които да го натоварват по време на битката. 

Борбата започна добре с размяна, но Фьодор дори не се опита да го пренесе на земята. Той показа, че доминира много добре в изправено положение и нокаутира съперника си в първия рунд. Няма как да спреш пред Фьодор по време на битката. 

Не можеш да го атакуваш, защото той много добре те посреща и от своя страна атакува. Нека съперниците му си изберат тактика и да опитат да работят срещу него. Фьодор ще нокаутира всички, докато е във форма. 

Ще продължи ли Емеляненко кариерата си ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес