Зареждане

А. Емеляненко: Дацик е дебело парче бекон

А. Емеляненко: Дацик е дебело парче бекон
Публикувано на: Октомври 30, 2021 в 02:00 ч
Руската ММА звезда Александър Емеляненко е готов да се бие с Вячеслав Дацик. В последните няколко месеца двамата не спират да се обиждат из медиите в Русия. Дацик не спира с битките тази година и в рамките на месец записа 2 победи с нокаут в боксови мачове.

Емеляненко от своя страна също направи 1 среща и в нея победи Артьом Тарасов с решение. Александър твърди, че е в много добра форма и иска да направи 2 битки със своя сънародник. Двамата са бивши затворници и срещата им ще привлече много внимание.

Александър иска две битки, които да отговорят на всички въпроси. Едната да бъде по правилата на бокса, а другата по правилата на ММА. Ето какво още сподели Емеляненко за Дацик:

Вячеслав Дацик е тлъсто, дебело парче бекон. Този човек едвам диша. Не знам къде скача. Кажете на тази маймуна да се готви. Нека се приготви. Тази битка ще се проведе. Ще се бия с него и ще го нокаутирам. Просто не знам кога ще се проведе този двубой. Предстоят ми много битки. 

Понякога трябва да се изявявам два пъти месечно. Влязох в отлична форма. Сега ще бия хората и ще ви радвам с победите си. Ще говоря с организаторите. Искам една битка с Дацик да има по правилата на бокса, а другата по правилата на ММА. Така ще отговорим на всички въпроси. 

Кой ще бие в такава среща ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес