Зареждане

$500 000 е наградният фонд за турнира в тежка категория на GLORY

$500 000 е наградният фонд за турнира в тежка категория на GLORY
Публикувано на: Февруари 18, 2023 в 00:00 ч
GLORY обявиха нов формат на турнири в тежка категория. Началото на турнирите ще започне през пролетта на тази година. 

Най-голямата кикбокс организация в света обяви и добавянето на “GLORY Grand Prix”. Това ще бъде едновечерен турнир с осем бойци в тежка категория. Grand Prix ще се провежда ежегодно всеки декември, а участниците ще се определят чрез поредица от квалификационни мачове през цялата година. 

Победителят в турнира ще спечели парична награда от $500 000. Първият квалификационен турнир за 2023 GLORY Grand Prix ще бъде турнир за четирима души в тежка категория, който ще се проведе този април в GLORY 85 на 29 април. Мястото на това събитие скоро ще бъде обявено. 

В допълнение към спечелването на участие в GLORY Grand Prix, победителят в турнира GLORY 85 ще се бори за временната титла в тежка категория срещу Антонио Плазибат на GLORY: COLLISION 5, което ще се проведе на 17 юни. 

GLORY: COLLISION 5 трябваше да включва битка за титлата в тежка категория между действащия шампион Рико Верховен и Плазибат. Верховен обаче получи контузия в коляното, която ще го остави извън игра до края на 2023 година.

По време на отсъствието му следващият му съперник ще бъде определен чрез битка за временна титла между Плазибат и победителя в турнира в тежка категория на GLORY 85. 








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес