Зареждане

За Nick Diaz и марихуаната

За Nick Diaz и марихуаната
Публикувано на: Февруари 19, 2016 в 15:01 ч

Не е тайна, че ветеранът от UFC, Nick Diaz е употребявал доста често марихуана по време на кариерата си. Diaz има два положителни допинг теста за наличие на марихуана и е голям привърженик на легализирането и.

Diaz получи 5 годишна забрана за състезания, след като даде положителен допинг тест в UFC 183. След това от атлетическата комисия намалиха наказанието на 18 месеца, което означава че боецът ще може да се състезава след 1 август.

В последното си интервю, Diaz сподели каква точно е слабостта му към марихуаната.
 
"Ако съм у дома и тренирам - правя едно и също всеки ден - тогава определено бих искал да пуша. Помага ми. Опитвам се да бъде фокусиран в това, което правя. Не искам много от нещата, които се случват - разни хора да ми звънят, да ми пишат и всичко останало. Почивам си, отпускам се и нямам такива проблеми след това. Ако ще тренирам цял ден, веднага след ставане искам да пуша. Ако се събудя сутрин и не съм на кеф и се чувствам изморен, пуша малко трева и веднага съм на крака. След това закусвам и отивам на тренировки."

Ние предпочитаме доказалата се стратегия за възстановяване с хранителни добавки, като например с аминокиселини и протеини, но ако някой е пробвал и начина на Diaz, може да сподели.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес