Зареждане

Yair Rodriguez: Мога да бъда по-голяма мексиканска звезда от 'Canelo' Alvarez

Yair Rodriguez: Мога да бъда по-голяма мексиканска звезда от 'Canelo' Alvarez
Публикувано на: Май 6, 2017 в 19:11 ч
Снимка: HubPages.com
Yair Rodriguez е една от звездите в категория перо на UFC. 24-годишният мексиканец винаги е успявал да обори критиката и тези, които се съмняват в него, благодарение на блестящото си представяне в Октагона.

Боецът е обсебен от това да става по-добър и скоро да стане най-разпознаваемото лице на Мексико в бойните спортове.
 
"Това което се случва при мен не е благодарение на късмета. Тренирам здраво всеки ден - наистина много здраво. Подобрявам всеки аспект на играта си през всеки изминал ден. Будя се с тази мисъл, храня се с тази мисъл и тренирам, мислейки за това. Целият ми живот се върти около едно нещо и то е да стана най-добрия боец в света. Това е."

Rodriguez вижда с какви бързи темпове се разраства ММА в световен мащаб и е уверен, че няма да мине много време, когато той ще стане толкова известен колкото е и неговия сънародник Saul "Canelo" Alvarez.
 
"Не съм по-голям от Alvarez. Мексиканците имаме много боксови звезди. Но нямаме ММА звезди. Само аз съм. Аз ще бъда тази звезда. Вече ме разпознават в Мексико, но мога да съм повече от това, тъй като цяла Латинска Америка е зад гърба ми, както и част от САЩ. Имам тези преимущества.

Има много хора от Бразилия, Русия и Европа, които следят изявите ми, изпращат ми съобщения и са мои последователи в социалните мрежи."
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес