Зареждане

White: Randy Couture не е добър човек, питайте всички

White: Randy Couture не е добър човек, питайте всички
Публикувано на: Юни 1, 2014 в 18:04 ч

Президентът на UFC, Dana White направи импровизирана пресконференция по време на кантара преди UFC Fight Night 41 в Берлин. Той бе запитан за мнението му относно Rich Franklin, който стана вице-президент на ММА организацията ONE FC.
 
"Не мога да виня никого за това, че иска да направи живота си по-добър. Rich Franklin е мъжкар. Обади ни се, пита ни, поговорихме.

Никога не е имало случай, в който някой е идвал при нас, искал е да направи нещо по-добро за себе си, говорили сме и след това сме искали да го саботираме. Не работим по този начен.

Много от хората, които ни мразят, казват че случая с Randy Couture е точно такъв... Но Randy Couture няма смелост да седне и да ни каже в лицето какво иска да направи.

Той по-скоро ще те излъже в лицето. Randy Couture може да изглежда като много точен човек на хартия, но истината е че не е такъв. Не е добър човек. Може да питате всеки, който е работил с него."

През 2013 Couture подписа с конкурентната ММА организация Bellator, за да участва като треньор в риалити шоуто им, Fight Master. Втори сезон от шоуто нямаше, но Couture се появи като коментатор в Bellator 96.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес