Зареждане

White призна: Сбъркахме в отношението си към 'Cyborg'

White призна: Сбъркахме в отношението си към 'Cyborg'
Публикувано на: Юли 1, 2017 в 08:26 ч

UFC привлякоха Cristiane "Cyborg" Justino, но в Invicta FC, където тя постепенно сваляше килограми. Идеята беше в даден момент да се организира супердвубой с непобедимата тогава Ronda Rousey. Само че в крайна сметка се оказа, че свалянето на толкова килограми е опасно за бразилката, а Ronda беше победена.

Затова UFC решиха да направят категория перо. На "Cyborg" и беше нужно малко време, за да се възстанови от свалените килограми, като за капак даде положителен допинг тест, провокиран от лекарство, което е взимала по време на свалянето.

Междувременно плановете на UFC работиха на пълни обороти и те направиха най-странния шампионски двубой. Състезателката с две поредни загуби от последните си две срещи, Holly Holm се би с Germaine de Randamie, която пък беше извън топ 10 на категория петел, но все пак победи и стана шампионка в категория перо. После когато "Cyborg" беше възстановена и готова за битка, GDR сдаде титлата си без бой. Бразилката тогава получи двуой срещу бившата шампионка на Invicta FC, Megan Anderson за свободното шампионско място, но Anderson се оттегли от срещата заради лични проблеми. Сега "Cyborg" се очаква да се изправи срещу шампионката в категория петел на Invicta FC, Tonya Eevinger в UFC 214 на 29 юли.

По време на последното си интервю за MMAJunkie, президентът на UFC, Dana White призна грешките си.
 
"Anderson има лични проблеми и не може да участва в този двубой. А Tonya Evinger е много опитна състезателка. Корава и срещата ще бъде интересна.

Подписахме договор със "Cyborg" и поехме ангажимент към нея. Не всичко беше леко и приятно. Нейният път към UFC беше много труден. Тя не беше доволна от това, което чува от мен и от това, което правя. И честно казано наистина съм направил някои грешки в отношението си към нея. Затова най-малкото, което можем да направим е да се стегнем и да и дадем шампионски двубой."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес