Зареждане

Weidman: Не мисля, че Machida излиза за отмъщение

Weidman: Не мисля, че Machida излиза за отмъщение
Публикувано на: Юни 26, 2014 в 08:20 ч

При последният двубой на Chris Weidman, един от най-великите бойци в историята на ММА, Anderson Silva получи жестока контузия, която може да означава и край на кариерата му, каквато я познаваме до момента.

Срещата им завърши с технически нокаут във втория рунд, след като Silva нанесе удар с крак, който бе блокиран с коляно от Weidman и доведе до счупване на крака на Silva.
 
"В началото не разбрах точно какво се е случило. Знаех, че той нанесе доста тежък удар, който успешно блокирах. Целта ми беше да го заболи, затова не трябваше да нанася ниски удари.

Той обаче падна на земята и аз се зарадвах, че побеждавам, вдигнах ръце и започнах да обикалям Октагона. Тогава се усетих, че Silva изкрещя много силно и дълго. Обърнах се и го видях на земята и си помислих 'Какво по дяволите стана?' Чувствах се ужасно след това, не можех дори да се усмихна. Спечелих, но не бях щастлив от победата."

Следващия двубой на Weidman е срещу бразилецът Lyoto Machida, който е добър приятел с Anderson Silva. Ще отмъсти ли Machida за случилото се или просто ще излезе да играе своята игра?
 
"В действителност вярвам, че ще играе за себе си и ще гледа да си свърши работата. Но дори и да е воден от мисълта за отмъщение, пак става въпрос за двубой. Така че без значение какви са мотивите му, те водят към едно и също нещо. Но аз съм уверен в себе си и плановете му няма да се сбъднат."

Двубоят с Machida ще е втората защита на титлата на Weidman. Двамата ще се срещнат в главното събитие на UFC 175 на 5 юли.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес