Зареждане

'War Machine' с доживотна присъда заради побоя над Christy Mack

'War Machine' с доживотна присъда заради побоя над Christy Mack
Публикувано на: Юни 7, 2017 в 09:30 ч
 
Бившият боец в ММА Jonathan Koppenhaver, a.k.a. "War Machine", вчера бе осъден на доживотен затвор, заради бруталната си атака срещу вече бившата му приятелка Christy Mack преди почти три години, което я изпрати в болница с ужасни наранявания и я остави емоционално белязана най-вероятно завинаги. "War Machine", 35-годишен, ще има право на помилване след изтичане на 36 години от присъдата му (2053-та), когато той ще е на 71 години.
 
Преди два месеца той бе признат за виновен по 29 от 34-те обвинения повдигнати срещу него, включително за побой, сексуално насилие, отвличане, но не и за опит за убийство. Емоционалното и сурово свидетелство на Mack изигра голяма роля в убеждението на съдиите, както по-късно тя разказа и за "Real Sport" по HBO, че по време на атаката е чувствала, че ще умре. В края на заседанието тя всъщност направи своето изявление с насълзени очи, молейки съдията да даде на "War Machine" максималната възможна присъда.



 
Междувременно, неговият адвокат, Jay Leiderman се опитал неуспешно да лобира за нов процес, твърдейки, че клиентът му е атакувал в момент на "сляпа ярост" и че нямал достатъчно време да се подготви за процеса. Съдията обаче отхвърли предложението, заявявайки, че молбата трябва да бъде подадена в рамките на седем дни след първоначалната присъда.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес