Зареждане

Vitor Belfort поиска двубой и с Nick Diaz

Vitor Belfort поиска двубой и с Nick Diaz
Публикувано на: Ноември 29, 2016 в 09:09 ч
 
Легендата от средна категория на UFC Anderson Silva все още е в списъка от желани опоненти на почти всеки боец от UFC. Макар и той да не е печелил ММА двубой от повече от четири години, и е вече на 41 години, “The Spider” все още разполага с име и репутация, които привличат огромен интерес.


А когато бразилецът не е възможна опция, топ бойците обикновено прибягват до план “Б”, а именно - бившия шампион на Strikeforce в полусредна категория Nick Diaz. Подобно на Silva, ветеранът от Стоктън все още може да регистрира добри pay-per-view продажби и има слаба защита срещу поваляне.

Поради това не е и изненада, че бившият шампион на UFC Vitor Belfort прояви интерес за евентуален двубой с Nick Diaz. В случай, че Anderson Silva няма интерес те да се срещнат отново.

“Никога не съм имал нищо лично против Anderson”, посочи Belfort, добавяйки: “Точно обратното е. Мачът между него и мен промени историята на ММА. Зная колко важен бе този двубой. Това е среща, която феновете абсолютно искат да видят”.

“Nick Diaz също е добър двубой. Би ми харесало да се бия с него. Той е боец, който притежава добър бокс и добра игра на земята. Ще бъде добро предизвикателство”.

Vitor Belfort е виждал и по-добри времена в UFC. Бразилецът загуби три от последните си четири срещи. Този април “The Phenom” навършва 40 години.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес