Зареждане

Улична битка между ММА боец и шампион по вдигане на тежести завърши фатално

Улична битка между ММА боец и шампион по вдигане на тежести завърши фатално
Публикувано на: Август 21, 2017 в 18:00 ч
 
Улична битка в ранната сутрин на 20-ти август завърши с фатален изгод в Хабаровск, Русия. Мъж, който е добре трениран в света на смесените бойни изкуства беше хванат от камера как влиза в улична битка срещу световния шампион по вдигане на тежести Andrey Drachev.
 
Според Crime Russia, Anar Ziranov е идентифициран от правоприлагащите органи като човека, който нанася удара с крак в главата на по-едрия от него щангист, а след това продължава да нанася множество удари в главата на жертвата си с ръце, макар и тя вече да бе изпаднала в безсъзнание.
 

Andrey Drachev е световен и европейски шампион по вдигане на тежести. Атлетът също така е поставил световен рекорд в триатлона с резултат от 1075 килограма и 500 грама. През април 2017-та година Drachev участва за първи път в открито първенство по културизъм на Примойски регион и заема първо място в категорията "Екстремни бодибилдъри.
 


Официалната обявената причина за смъртта на Drachev е в следствие на нараняване на черепа. Щангистът умира в болницата, докато лекарите се борели за живота му.

В момента на публикуването на тази новина, Ziranov все още е на свобода.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес