Зареждане

UFC освободи Mirco Cro Cop, той може да подпише с Rizin

UFC освободи Mirco Cro Cop, той може да подпише с Rizin
Публикувано на: Юли 21, 2016 в 17:53 ч
 
Rizin FF продължава да набира сили, откакто легендата Fedor Emelianenko осъществи завръщането си в ММА около Нова година. През април бе организирано и събитието Rizin 1, а до края на годината японската верига ще опита да осъществи още интересни събития.


По-рано през този месец бе обявено, че Rizin ще организира турнир с 16 души, в който ще видим и друга легенда - Mirco Cro Cop да направи дебюта си във веригата. Същото важи и за Wanderlei Silva. Събитието ще се проведе в Токио, като мнозина очакват то да върне спомените за времената на Pride FC в ММА.

Имайки предвид обаче, че в момента Mirco Cro Cop изтърпява двугодишно наказание за употреба на допинг, мнозина се чудят, как боецът на UFC ще получи позволение да се бие за друга промоционална компания. Според MMAFighting, Cro Cop е поискал да бъде освободен от договора си с UFC и да получи позволение да подпише с Rizin FF.

По подобен начин UFC освободи и Wanderlei Silva от неговия контракт, което му позволи да подпише с друга компания. Ето и изявлението на UFC:

“Бившият претендент в тежка категория Mirco Cro Cop анонсира своето оттегляне от спорта през ноември, а наскоро той поиска оставащите събития от неговия договор с компанията да бъдат терминирани. UFC се съгласи на това, но Cro Cop бе посъветван, че UFC няма правото да намали или терминира санкциите, наложени от Антидопинговата агенция на САЩ, съгласно с анти-допинговата политика на UFC."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес