Зареждане

UFC Fan Expo - първото MMA изложение

UFC Fan Expo - първото MMA изложение
Публикувано на: Март 17, 2009 в 10:57 ч

По повод UFC 100 от Ultimate Fighting Championship заедно с Reed Exhibitions обявиха, че ще бъде организирано UFC Fan Expo, двудневно изложение за феновете на смесените бойни изкуства (MMA), което ще започне от петък, 10-ти юли и ще приключи на 11-ти юли. UFC Fan Expo ще се проведе в Mandalay Bay Convention Center и е първото такова изложение.

mandalay bay ufc 100


По време на него феновете ще могат да се срещнат с легендарни бойци от UFC и WEC, ще има MMA демонстрации, специални събития за феновете, тренировки и други забавления. Всички занимания от изложението са по повод UFC 100 и ще включват безплатно присъствие на тегленето на бойците за това издание на състезанието.

Очаква се да бъдат привлечени над 100 фирми, които ще представят дрехи, игри, храни и напитки, бойни стоки, фитнес съоръжения, MMA стоки, хранителни добавки и много дурги продукти.

В момента 120 страни излъчват UFC по телевизията и се превежда над 17 различни езика.

"Радваме се да работим с Reed Exhibitions за да представим UFC Fan Expo заедно с UFC 100," каза президентът на UFC Dana White. "UFC 100 е постижение за нас както и за спорта MMA и за всички фенове по целия свят, това ще бъде страхотен уикенд."

Очаквайте повече информация и снимки от събитието.

MMA България - бойни изкуства

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес