Зареждане

UFC 155 - Chris Leben срещу Дерек Brunson - преглед

UFC 155 - Chris Leben срещу Дерек Brunson - преглед
Публикувано на: Декември 27, 2012 в 16:17 ч

Майсторът на нокаутите Chris Leben се завръща отново в UFC като негов опонент ще бъде звездата от Strikeforce, Derek Brunson. Двамата ще се срещнат на 29-ти декември в UFC 155.

Ще успее ли "The Crippler" да покаже от какво е направен или Brunson ще развали завръщането му?
 

Chris Leben (22-8, 12-7 в UFC)

 
Ветеранът се завръща след второ наказание за злоупотреба с допинг и лекарства. В последните си три двубоя той е със статистика 1-2.

През 2010-та Leben изглеждаше съвсем като нов боец, когато записа 3 поредни победи, като най-значима беше срещу Yoshihiro Akiyama в UFC 116. Но след прекарана болест в UFC 125 желязната брадичка на Leben се пречупи от колената на Brian Stann. След това той записа бърз нокаут за 27 секунди срещу Wanderlei Silva в UFC 132, но беше надигран в UFC 138 от Mark Munoz. След това той даде положителен допинг тест за злоупотреба с болкоуспокояващи, което го отстрани от двубоите за година.
 

DereK Brunson (9-2, 0-0 в UFC)

 
Опонента на Leben ще бъде звездата от Strikeforce, Derek Brunson, който ще направи дебюта си в UFC. Бившия борец записа победи в Strikeforce над имена като Lumumba Sayers и Nate James.

Загубите му дойдоха от победителя в The Ultimate Fighter 3, Kendal Grove, където загуби със съдийско решение. След това през август на Ronaldo "Javare" Souza му трябваха само 41 секунди за да го нокаутира.
 

Прогнозата

 
Слабото място на Leben е борбата, а Brunson е борец от NCAA. Той е висок и атлетичен с добро кардио, но Leben е побеждавал и по-добри бойци от него, а с годините защиата му от събаряние се е подобрила.

"The Crippler" е в добра форма в момента и знае, че може да направи много в този двубой. Ако майсторъ по бразилско жиу-житцу "Jacare" може да нокаутира Brunson, то със сигурност и Leben ще има този шанс. Leben, TKO, 2-ри рунд.

Какво е вашето предположение за двубоя?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес