Зареждане

Треньор на McGregor: Conor ще приключи Khabib със страйкинга си

Треньор на McGregor: Conor ще приключи Khabib със страйкинга си
Публикувано на: Януари 13, 2017 в 14:00 ч
 
Световният шампион по бразилско джиу-джицу Dillon Danis е един от хората, които помагат на Conor McGregor да усъвършенства своите умения.


Danis говори относно вероятността Conor да се изправи срещу все още непобедения Khabib Nurmagomedov. Според бразилския майстор, McGregor няма да остави шансове на руснака при евентуална среща.

“Khabib е твърде лесен за удряне. Ако гледате мача с Michael Johnson, той бе удрян всеки път, когато двамата бяха на стойка. Conor просто ще го разцепи, както прави с всички останали борци. Той те удря отвсякъде, а освен това те рита и в стомаха. Хората не виждат тези удари по телевизията, но тези ритници направо ти изкарват въздуха. Мисля, че Conor ще го свали за може би един или два рунда със своя страйкинг”.

Dillon Danis вярва, че дори и той би могъл да се справи с Khabib.

“Неговите ръце не са толкова добри. Той е граплър, като в граплинг двубой вероятно ще успея да го накарам да се предаде. Неговото джиу-джицу е добро, но не и много технично. Той е малко непохватен, поради което мисля, че ще мога да приключа с него. Естествено, аз не съм глупав. Няма да отида в UFC и да се бия с Khabib в първия ми мач. Но да - в даден момент това би бил добър двубой за мен. Щом се бие с Conor, той вече няма да е непобеден. За първи път ще видите Khabib по гръб”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес