Зареждане

Tonya Evinger заменя Megan Anderson срещу Cris Cyborg за UFC 214

Tonya Evinger заменя Megan Anderson срещу Cris Cyborg за UFC 214
Публикувано на: Юни 28, 2017 в 08:30 ч
 
Megan Anderson се оттегли от битката с Cris "Cyborg" Justino за UFC 214 поради лични проблеми. Организацията обяви това във вторник.
 
Шампионката на Invicta FC в категория "петел"  Tonya "Triple Threat" Evinger ще се изправи срещу Cyborg на 29-ти юли в Анахайм, Калифорния.
 
Evinger (19-5, 1NC) е непобедена от 2011-та година. Тя защити своята титла два пъти. Evinger се появи  за първи път на The Ultimate Fighter 18. но бе победена от Raquel Pennington по време на предварителните кръгове на състезанието. За последно Tonya се бори през март, побеждавайки Yana Kunitskaya след задушаване. "Triple Threat" ще се опита да добави титлата на UFC в резюмето си, когато се изправи срещу Cyborg.
 
Cyborg беше обявена за най-добрият боец в света при жените в категория до 66 килограма през 2009-та година. Тя не е загубила битка от 2005-та година. Justino се очакваше да се бие за титлата в свръхлека категория през февруари на UFC 208, но отказа тази възможност, защото не искаше да се състезава до март. Тя ще има шанс да добави колана на UFC в колекцията си от трофеи, когато се изправи срещу Evinger.
 
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес