Зареждане

Tito Ortiz за Chael Sonnen: Той е хроничен лъжец и му трябва терапия

Tito Ortiz за Chael Sonnen: Той е хроничен лъжец и му трябва терапия
Публикувано на: Януари 17, 2017 в 09:57 ч
 
Ветераните Chael Sonnen и Tito Ortiz излизат един срещу друг на Bellator 170 този уикенд, като двамата продължават да подгряват феновете за предстоящия си двубой.


По този повод Chael Sonnen разказа любопитна история, как е обещал на смъртното легло на своя баща, че ще победи Tito Ortiz.

“Слушайте, тогава Tito Ortiz бе световен шампион, а когато баща ми почина, аз му направих едно последно обещание. Господ ми е свидетел, това е истинска история. Казах му, “Татко, ще победя Tito Ortiz и ще бъда световен шампион”. Това е обещанието, което така и не успях да спазя. Но на 21 януари ще поправя нещата”.

Самият Tito Ortiz е на мнение, че Chael Sonnen е хроничен лъжец, като това е поредната измишльотина, която фантазията му е успяла да роди.

“Дори и за секунда не повярвах на това. Chael отново лъже. Той е хроничен лъжец и му трябва някаква терапия, за да спре да лъже. Вероятно баща му се обръща в гроба в момента. Той е мръсен лъжец”.

“Той казва, че е побеждавал легенди и членове на Залата на славата. Дайте ми пример за една легенда, която Chael Sonnen е победил”, добави Ortiz.

След като му бе припомнено, че Chael Sonnen всъщност е побеждавал самия него в двубой по борба, Tito Ortiz отвърна:

“По това време не се състезавах като шампион. Плюс това, един мач по борба е много различен от един ММА двубой. Когато се биеш за живота си е съвсем различно, отколкото в борбата. Едното е състезание, а другото е битка за живота ти. Тотално различно”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес