Зареждане

Tim Kennedy смята, че времето на Bisping е преброено

Tim Kennedy смята, че времето на Bisping е преброено
Публикувано на: Октомври 11, 2016 в 16:00 ч
 
Шампионът на UFC в средна категория Michael Bisping защити за първи път титлата си, побеждавайки легендарния Dan Henderson на UFC 204 в Манчестър, Англия.


На този етап не е ясно кой ще бъде следващият опонент на британеца, но се очаква това да бъде някой от победителите в следващите два големи двубоя от дивизията. Това са мачовете Chris Weidman - Yoel Romero и Luke Rockhold - Ronaldo Souza, които ще се състоят през месец ноември. Очаква се боецът, който се представи най-впечатляващо в тези два двубоя, да получи правото да бъде претендент за титлата.

Независимо обаче кой е това, боецът от средна категория на UFC Tim Kennedy е твърдо уверен, че Michael Bisping ще загуби титлата си. Самият Kennedy записа победа над “The Count” през 2014 година,

“Нито веднъж повече”, отговори Kennedy на твърдение в Туитър, че Bisping може да запише няколко защити на титлата си, ако неговите опоненти продължат да го подценяват.

Самият Tim Kennedy не се е бил от 2014 година, когато записа противоречива загуба срещу Yoel Romero. Той обаче ще се завърне в действие на UFC 205, когато ще премери сили с бившия шампион в полутежка категория Rashad Evans.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес