Зареждане

Thiago Silva ще се бие с 'глупавия' Silva на междинни килограми

Thiago Silva ще се бие с 'глупавия' Silva на междинни килограми
Публикувано на: Юни 14, 2013 в 19:00 ч

Боецът в полу-тежката категория на UFC, Thiago Silva, разкри че е готов да се изправи срещу бившия си съотборник и приятел, Antonio "Big Foot" Silva на междинни категория около 100 кг. Мотивацията му е, че харесва да бие с 'глупави' хора, още повече когато му се плаща за това.
 
"Не мога да кажа много за Silva. Тренирахме заедно, но той е много кисел. Завижда, защото победих неговия приятел. Ако иска да се бие с мен, няма проблеми. Но нека дойде в моята категория на 92 кг. Или нещо по-добро - давам ви идея - можем да го направим на междинни килограми. Например около 100-104 килограма. Той ще трябва да свали малко. От моя страна няма проблеми. Искам да се бия. Аз се бия за пари и обичам да бия глупави хора като него. Така че ако иска да се бие с мен, може да свали до 14 килограма и ще бъда готов да го победя. Може да сте сигурни в това."

Все още не е ясно какво се е случило между двамата, за да се развали така приятелството им и да искат да разрешат споровете си в Октагона, но ако двубоя стане със сигурност ще бъде изключително атрактивен и ще се играе до нокаут. Antonio Silva дори заяви, че ще се консултира с лекари дали може безопасно да свали килограми за да влезе в полу-тежката категория.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес