Зареждане

Teixeira доволен от победата, с голямо уважение към Jackson

Teixeira доволен от победата, с голямо уважение към Jackson
Публикувано на: Януари 28, 2013 в 17:00 ч

Боецът в полу-тежката категория на UFC, Glover Teixeira е доволен от позицията, в която сега се намира след победата му над Quinton Jackson в UFC on FOX 6. Той обаче не бърза да се нарежда за двубой срещу шампиона.
 
"Това не е моя работа. Претендент за титлата сега е Chael Sonnen. Трябва да уважа това. Мисля, че Chael е добър боец, но вярвам, че Jones ще задържи титлата. Чакам да видя кой ще е победител, но това е напред във времето. Искам да се бия преди това."

Той поговори малко и за двубоя си с Quinton Jackson.
 
"Той е корав боец, знаех това. Той е човек с гордост. Удрях го силно, но той удря силно също. Не можех да си позволя да съм наперен в играта си, защото щях да отнеса някой силен удар, затова го давах по-бавно. Удрях го доста силно обаче и си мислих, че ще победя с нокаут.

Имах проблем с тялото си преди двубоя - малко нараних реброто си по време на тренировки и в третия рунд го усетих, но няма извинения за това. Нямаше да се оправдавам, ако бях изгубил двубоя. Никой боец не излиза на 100%. Ако излезеш на 100%, значи не си тренирал."

Teixeira бързо се намести в полу-тежката категория с три поредни победи. Ще успее ли бразилецът да стигне до двубой за титлата и срещу кой трябва да се изправи за да стигне до тази позиция?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес