Зареждане

Steve Carl: Твърде вероятно е Palhares да взима допинг

Steve Carl: Твърде вероятно е Palhares да взима допинг
Публикувано на: Март 26, 2014 в 19:30 ч

Шампионът в полу-средната категория на WSOF, Steve Carl ще се бие срещу Rousimar Palhares в World Series of Fighting 9, което ще се проведе този уикенд.

Palhares преди е давал положителен допинг тест при двубоя си с Hector Lombard в UFC on FOX 6 през 2012-та. Затова преди да получи лиценза си за двубоя, бразилецът трябва да премине през допинг контрол, който му бе взет изненадващо.

Резултатите от теста ще излязат един или два дни преди двубоя. Ако Palhares се издъни, от организацията са подсигурили Tyler Stinson като негов заместник.

Според Carl обаче вероятността да се бие с Stinson, а не с Palhares, е голяма.
 
"Вече се знае, че той е взимал стероиди. Така че има голяма вероятност да е взимал и сега нещо, защото е много трудно, ако си се състезавал на топ ниво, благодарение на този тип стероиди, да останеш там и без тях. Повечето атлети все още ги взимат, но гледат да ги изчистят преди допинг теста.

Надявам се, че е поумнял и е вкарал нещата в ред. Има много състезатели, които правят нередни неща, но тях не ги тестват. Нас ни тестват в деня на двубоя, а много от бойците правят тестостеронова терапия, която може да се изчисти седмица преди теста и да са напълно нормални на датата на двубоя. Мисля че това е доста несправедливо спрямо натуралните бойци като мен."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес