Зареждане

Синът на Kimbo Slice се завръща в Bellator 179

Синът на Kimbo Slice се завръща в Bellator 179
Публикувано на: Май 6, 2017 в 09:06 ч

Едно от най-големите събития на Bellator е планирано на 19 май в Уембли арена в Англия. Едно от последните допълнения към него е синът на Kimbo Slice, Kevin Ferguson Jr. За последно Ferguson се би през ноември в Bellator, когато загуби професионалния си дебют с гилотина във втория рунд. Този път негов опонент ще бъде D.J. Griffin, който дебютира в при професионалистите, а при аматьорите има статистика 2-2.
 
"Развълнуван съм да се върна и да покажа на света колко усилено тренирах. На лично ниво това значи много за мен, не само защото ще съм в събитие на Bellator, но и защото ще покажа на хората в Лондон на какво е способен един Slice - точно както татко ме е учил - дръж гарда високо и пази своето. Ще подредя този Griffin добре."

Събитието на Bellator в Обединеното кралство ще включва като главна среща Paul Daley срещу бившия UFC претендент за титлата, Rory MacDonald, както и покемон любителя Michael Page срещу Derek Anderson. Liam McGeary и Linton Vassell ще се изправят в люта битка в полутежката категория, а Cheick Kongo и Augusto Sakai ще открият главната файткарта. Освен тях ще има и 11 подгряващи срещи, една от които вероятно ще е на Ferguson.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес