Зареждане

Shogun Rua: Ще има нов двубой между мен и Rampage Jackson

Shogun Rua: Ще има нов двубой между мен и Rampage Jackson
Публикувано на: Февруари 29, 2012 в 13:07 ч

shogun rua rampage jackson мма българия

Mauricio Rua и Quinton Jackson има съперничество помежду си от близо седем години. През 2005 г. двамата бойци се изправиха един срещу друг на ММА състезанието PRIDE Total Elimination в Токио, Япония. Тогава Rua спечели двубоя чрез ТКО.

След краят на ерата "PRIDE" двамата подписаха с UFC и се състезават отново в една и съща категория - полутежката.

В интервю за Тatame, "Shogun" говори за представянето на Quinton Jackson срещу Ryan Bader на 25-ти февруари, 2012 г. в Япония, но по-интересното е че бразилецът определени двубой между него и Rampage като неизбежен.

"Не искам да отписвам Ryan Bader нито Rampage, Dan Henderson, Rich Franklin... С всеки от тях може да направим зрелищен двубой. Но в момента няма нищо ясно. Продължавам да тренирам и да се готвя. Но нов двубой между мен и Rampage ще има. Неизбежно е, знам го аз, знаят го и хората от UFC. Няма да се оттегли преди да се бие отново с мен (смее се). Не знам дали в последния му двубой е бил контузен и не е могъл да покаже най-доброто от себе си, но Rampage е професионалист и заслужава уважение.".

"Rampage" вече лобира за двубой с "Shogun" за състезанието в Япония на 25-ти февруари, но получи Ryan Bader вместо това.

Бойци, какво мислите? Двубой между двамата бивши шампиони или"Shogun" срещу Bader? 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес