Зареждане

Shannon Gugerty: Ще ме опознаете след UFC 90

Shannon Gugerty: Ще ме опознаете след UFC 90
Публикувано на: Октомври 22, 2008 в 10:48 ч



Някои бойци се изграждат бавно, с времето, като трупат победи след внимателно избрани опоненти. MMA боецнът от UFC в леката категория Shannon Gugerty (11-2 MMA, 1-0 UFC) не е от тях, защото е готов да се изправи срещу всеки.

В изданието на UFC 90: Silva vs. Cote той ще се изправи срещу Spencer Fisher. Това ще е втората му среща в тази MMA организация и той я приема с охота.

"Spencer Fisher е доста известно име," казва Gugerty. "Всеки който е запознат със спорта знае кой е той. Победа над него ще е много добре за моята кариера."

Gugerty дебютира в UFC през юли, когато победи новака Dale Hartt в UFC Fight Night 14. Той казва, че победата в UFC е усещане, което скоро няма да забрави.

mma ufc shannon gugerty


"Изживях я като първата ми победа," каза Gugerty. "Бях много развълнуван. Искам да усетя това чуство отново. Мисля че ще се почуствам по същия начин, когато победя Spencer."

Gugerty първоначално не беше планиран за двубой със Spencer. Първоначалния му опонент Melvin Guillard се наложи да се оттегли заради проблеми с документите.

"Всички в UFC са много силни. Няма лесен двубой. Но това е страхотна възможност за мен. Spencer Fisher е известен и всеки го знае. Мисля че е добре трениран боец. Набляга на ударите, затова предполагам ще иска да играе на крака за да се опита да ме нокаутира. Но това не е лесно. Все още не се е случвало и не смятам да се случи скоро. Ще е тежка среща."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес