Зареждане

Съотборник на Conor: Той може изобщо да не се завърне

Съотборник на Conor: Той може изобщо да не се завърне
Публикувано на: Април 4, 2017 в 09:37 ч
 
UFC могат да се окажат принудени да отнемат и втора титла от Conor McGregor, който вече бе принуден веднъж да освободи пояса си в категория “перо” на организацията.


Според дългогодишния приятел и съотборник на ирландеца Gunnar Nelson, McGregor може и да не се завърне в Октагона до края на тази година. Според него, дори е възможно “The Notorious” изобщо никога да не се завърне в UFC.

“Това зависи от определени неща. Парите не са основното нещо, което го интересува. Да, те са важни за него, но ако даден двубой го вълнува и той смята, че това е предизвикателство за него, и ще направи история и всичко останало, то той ще го направи”, заяви Nelson.

"Conor може да изкара и цяла година, без да се бие. Той си има достатъчно пари. Но той винаги има и нещо, което се готви. Сега това е двубоят с Mayweather, който изглежда, че ще се случи. Той ще остане зает, по един или друг начин."Съ
 

В момента Conor McGregor продължава да води преговори за касов боксов двубой с легендарния Floyd Mayweather, който може да му донесе огромна сума пари.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес