Зареждане

Rory MacDonald става нетърпелив към Bellator

Rory MacDonald става нетърпелив към Bellator
Публикувано на: Август 21, 2017 в 09:00 ч
 
Rory MacDonald безспорно е един от най-добрите бойци, които Bellator MMA има в състава си. За съжаление бившия претендент за титлата на UFC в полусредна категория е малко разочарован от новия си работодател.
 
Въпреки че първоначално MacDonald изглеждаше доста развълнуван от начина, по който Bellator работи, той оттогава започна да критикува организацията по същия начин, по който някои други бойци са го правили в миналото. Той чувства, че не го държат достатъчно активен.
 
 
"Седя си на дивана и си пия протеиновия шейк след тежка седмица на тренировки. Чакам нетърпеливо следващата си битка.", се казва в публикацията на MacDonald.

MacDonald дебютира в клетката на Bellator през май, когато отказа Paul Daley в Bellator 179. С тази победа MacDonald сякаш спечели шанс да се бие за титлата срещу шампиона Douglas Lima. За съжаление изглежда, че желаната битка няма да дойде скоро. За щастие, MacDonald вече е изразил интерес към супер боеве с много по-големи съперници като Chael Sonnen и Fedor Emelianenko.
 
Смятата ли, че Bellator трябва да работи по-усилено, за да гарантира, че бойци като Rory MacDonald ще останат активни? Срещу кого бихте искали да се бие Rory MacDonald, ако не е срещу Douglas Lima?
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес