Зареждане

Rockhold: Jacare е бавен и дървен

Rockhold: Jacare е бавен и дървен
Публикувано на: Февруари 14, 2017 в 09:13 ч
 
Бившият шампион на UFC в средна категория Luke Rockhold трябваше да се изправи срещу Ronaldo “Jacare” Souza през ноември, но тогава американецът получи контузия и отпадна от двубоя.


Той все още не знае, кога би могъл да се завърне в Октагона, но според него това би могло да се случи през лятото. Rockhold довери, че с радост би се изправил срещу Jacare, който открито го обвини, че симулира с контузията, само и само за да не се бие с него.

Според Luke Rockhold, Michael Bisping не е достоен шампион в средна категория, макар и британецът да спечели титлата си именно след нокаут срещу него.

“Честно казано, не виждам много движение в дивизията. Смятам, че Bisping е един страхливец. Той бяга и се опитва да си урежда незначителни мачове. Jacare? Той си остава точно там, където си беше и преди”.

“Anderson се завърна и си свърши работата. Не виждам какво друго се е случило. Нямам търпение да се върна. А колкото до Jacare, с удоволствие бих се изправи срещу него, за да оправим ситуацията и да приключа с този човек”.

“Ако за него е окей, можем да го направим през юли. Искам Jacare. А след това ще изкормя цялата дивизия, за да си върна пояса.”

Rockhold коментира и победата на Jacare Souza през уикенда.

“Не видях нищо от него. Мисля, че той е бавен и вдървен. Не виждам особено голямо израстване от него, откакто се бихме за последно”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес