Зареждане

Robbie Lawler към GSP: Не използвай името ми, за да се криеш

Robbie Lawler към GSP: Не използвай името ми, за да се криеш
Публикувано на: Октомври 19, 2016 в 09:43 ч
 
Бившият шампион на UFC в полусредна категория Robbie Lawler трябваше да се изправи срещу Donald Cerrone на мегасъбитието UFC 205 в Ню Йорк, но той се оттегли от двубоя, обявявайки, че има нужда от повече почивка след понесения нокаут срещу Tyron Woodley.


Според легендарния Georges St-Pierre, именно нежеланието на Lawler да се бие е провалило и завръщането му в UFC. Наскоро GSP се самообяви за свободен агент, макар и от UFC да не са съгласни.

“В последния ден от крайния срок, ние получихме писмо, според което ще ни бъде насрочен двубой, като аз бях попитан дали съм заинтересован да се бия с Robbie Lawler. Знаех, че той се е отказал от събитието в Ню Йорк, заявявайки, че има нужда от дълга почивка. На следващия ден адвокатът ми вече ми каза, че съм свободен агент.”

Robbie Lawler обаче посочи, че е напълно здрав и в готовност да влезе в Октагона, макар и отказвайки да се бие на UFC 205.

“Той казва, че ми е бил предложен такъв двубой, но аз не съм бил здрав или каквото там било. Общо взето, той се опитва да чете между редовете, също като други хора, които не знаят какво се случва с мен. А с мен не се случва нищо. Приемаш ли този двубой или не? Това е истинският въпрос, нали? Защото сега аз съм готов да се бия. Но ти дали го прие? Предполагам, че не. Не се опитвай да се криеш зад това, че аз “не съм бил здрав”. Това не са фактите. Винаги съм готов да се бия с този тип. През целия си живот съм тренирал, за да се изправя срещу някого като него. И по-конкретно - срещу него. Поради това не използвай името ми. Ако не искаш да се биеш, по-добре замълчи.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес