Зареждане

Rich Franklin се готви за двубоя срещу Silva

Rich Franklin се готви за двубоя срещу Silva
Публикувано на: Март 7, 2009 в 13:42 ч

"Wanderlei е много опасен. Не може да пренебрегнем всичко това, което е направил в Pride. Тези колена и агресията му са легендарвни в този спорт и срещу това трябва да се изправя. Всички видяха какво направи срещу Keith Jardine, за колко беше, 36 секунди? Той може да го направи и с мен само за секунди, ако му позволя. Не очаквам да се пробва да ме свали на земята, но научих по трудния начин да не подценявам никого в тази насока. Наистина си мислих така преди да се бия с Anderson Silva, защото тогава бях по-голям от него и по-силен. Направих такова предположение и каквото станало - станало. Няма вече да правя такива предположения отново."

Бившият шампион в средната категория Rich Franklin се опитва да остане целенасочен за двубоя си срещу Wanderlei Silva. Той ще се състои в UFC 99 на 13-ти юни. Silva и Franklin идват след загуби.

rich franklin mma ufc

 

В същото състезание Marcus Davis (16-4) ще излезе срещу Dan Hardy (21-6), който го предизвика след победата си над Rory Markham в UFC 95: "Sanchez vs. Stevenson" миналия месец.

Davis излезе срещу Chris Lytle в UFC 93: "Franklin vs. Henderson" на 17-ти януари. Ирландецът победи със съдийско решение.

Hardy победи в последния си двубой Markham в първия рунд с нокаут. Освен това той има и победа над ветерана Akihiro Gono.

 

MMA Българиа - смесени бойни изкуства

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес