Зареждане

Резултати от UFC 200

Резултати от UFC 200
Публикувано на: Юли 10, 2016 в 07:21 ч

MMA състезанието UFC 200 се проведе днес в Лас Вегас.

Дори и без Jon Jones, който бе изваден от двубоя за титлата в полутежката категория заради положителен допинг тест, неговият опонент Daniel Cormier остана като участник, след като Anderson Silva се реши да приеме битка с шампиона в полутежката категория с два дни предизвестие.

"The Spider" идваше и след операция на жлъчката и беше ясно, че няма да може да се представи на топ ниво, но доминацията на Cormier беше безмилостна. Още от началото "DC" започна агресивно, събаряйки Silva на земята, където го обсипа с удари. Това продължи и във втория и третия рунд.

Към края Silva нанесе добър удар в черния дроб на Cormier, но това беше крайно недостатъчно за да обърне нещата. Не беше красив двубой, но и двамата бойци се раздадоха до съдийското решение, което бе отсъдено в полза на Cormier.

Преди тях Jose Aldo си заслужи отново шампионската титла, макар и временна, в категория перо. Той успя да надделее със съдийско решение и то доста убедително над Frankie Edgar. С тази победа той си заслужи реванш с шампиона Conor McGregor, който обаче първо трябва да проведе двубоя си с Nate Diaz в UFC 202.
 


Brock Lesnar също направи завръщането си в UFC с убедителна победа над Mark Hunt. В третия рунд той отбеляза много важен тейкдаун, който закова Hunt по гръб и наложи своя граунд енд паунд до края на рунда. Двубоят стигна до съдийско решение, където и тримата съдии дадоха гласа си за Lesnar.

Главното събитие на вечерта беше атрактивно, за разлика от предходните две срещи. Amanda Nunes успя да вземе титлата на Miesha Tate в категория петел при жените. Бразилката започна агресивно още в първите минути и нанесе точни удари, включително с коляно, които разкървавиха носа на шампионката. След последващи още няколко удара, които съкрушиха Tate, Nunes успя да вземе гръб и да направи ключ, който макар и не много добре изпълнен, беше напълно достатъчен да принуди опонентката и да се предаде.

След тази поебеда Бразилия отново има шампион в UFC, след като всички останали носители на титли от страната, ги загубиха.

Припомняме ви, че днес е последния ден, в който можете да се възползвате от допълнителното намаление по случай UFC 200 в нашия онлайн магазин за екипировка и хранителни добавки с промокод ufc200

Ето всички резултати от UFC 200:

Miesha Tate vs. Amanda Nunes -- Nunes победи Tate с ключ (rear naked choke) Round One
Brock Lesnar vs. Mark Hunt -- Lesnar победи Hunt със съдийско решение (29-27 x3)
Daniel Cormier vs. Anderson Silva -- Cormier победи Silva със съдийско решение (30-26 x3)
Jose Aldo vs. Frankie Edgar -- Aldo победи Edgar със съдийско решение (49-46 x2, 48-47)
Cain Velasquez vs. Travis Browne -- Velasquez победи Browne с TKO 4:57 Round One
CZingano vs. Julianna Pena -- Pena победи Zingano със съдийско решение (29-28 x3)
Johny Hendricks vs. Kelvin Gastelum -- Gastelum победи Hendricks със съдийско решение (29-28, 30-27 x2)
T.J. Dillashaw vs. Raphael Assuncao -- Dillashaw победи Assuncao със съдийско решение (30-27 x3)
Sage Northcutt vs. Enrique Marin -- Northcutt победи Marin със съдийско решение (29-28 x3)
Joe Lauzon vs. Diego Sanchez -- Lauzon победи Sanchez с TKO 1:26 Round One
Gegard Mousasi vs. Thiago Santos -- Mousasi победи Santos с KO 4:32 Round One
Takanori Gomi vs. Jim Miller -- Miller победи Gomi с TKO 2:18 Round One

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес