Зареждане

Jose Aldo използвал шпиони преди двубоя си с Frankie Edgar

Jose Aldo използвал шпиони преди двубоя си с Frankie Edgar
Публикувано на: Юли 21, 2016 в 12:00 ч
 
Временният шампион на UFC в категория “перо” Jose Aldo доминира напълно над Frankie Edgar по време на двубоя им на UFC 200, като бразилецът разкри, че е имал шпиони в тренировъчния лагер на своя опонент.


Aldo призна, че в седмицата на мача му е било помогнато да изгради плана си от хора, които са присъствали на тренировките на Edgar и са забелязали какво му готви той за срещата.

“Знаех, че ако опитам удар с крак, той веднага ще ме свали на пода. Имахме няколко шпиони - хора, които тренират в близост до него през цялата седмица. Те ни разказваха някои неща. Поради това и трябваше да спра с ритниците, защото той бе готов да ме контраатакува”.

Попитан дали е сериозен в изявлението си, Jose Aldo обясни, че е напълно сериозен и не се шегува.

“Разбира се, че съм сериозен. В противен случай, защо според вас не опитвах ритници? Това е инстинктът ми. Винаги имахме шпиони. Изпращахме някого да бъде част от същата зала, като в последствие получавахме информация. Така знаехме какво тренира той”.

Jose Aldo призна, че не за първи път прилага подобна тактика, разчитайки за информация на своите бразилски приятели в тренировъчните лагери, които се бият на същата файт карта като него.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес