Зареждане

Рейтинга на UFC on Fox 3 не е много добър

Рейтинга на UFC on Fox 3 не е много добър
Публикувано на: Май 7, 2012 в 16:00 ч

UFc on Fox 3: Diaz vs Miller се проведе този уикенд в Ню Джърси и включваше невероятни двубой между Nate Diaz и Jim Miller, който определи кой ще е следващия претендент за титлата в леката категория.

Лошата новина? Не много хора го видяха.

Според телевизията рейтинга на шоуто е с нормални показатели, след като стана ясно, че 2.25 милиона души са гледали състезанието. Това е достатъчно за рейтинг 1.0. Но от друга гледна точка това не е много добре.

Ето как изглеждат първите три събития на UFC по Fox.

UFC on FOX 1: "Velasquez vs. Dos Santos" -- 4.64 милиона
UFC on FOX 2: "Evans vs. Davis" -- 4.57 милиона
UFC on FOX 3: "Diaz vs. Miller" -- 2.25 милиона

Има много причини, поради които това може да се случи. Може би главния двубой е от голямо значение. Първото събитие включваше шампионски двубой, но пък във второто имаше доказала се звезда от PPV.

Diaz и Miller са талантливи, но не толкова известни имена.

Освен това имаше и голям проблем с маркетинга. Първото състезание по FOX беше много рекламирано. Второто също. Третото, което очевидно се е сторило за мнозина не толкова атрактивно, не беше рекламирано така, а и беше като че ли в сянката на боксовия двубой между Floyd Mayweather и Miguel Cotto, който се проведе малко по-късно в Лас Вегас.

След като направи две състезания по FOX с големи звезди, най-голямата организация по ММА в света беше решила да разчита на силата на своята марка. Но явно тя се оказа не чак толкова силна.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес