Зареждане

Renzo Gracie може да се завърне до 4 месеца

Renzo Gracie може да се завърне до 4 месеца
Публикувано на: Септември 11, 2013 в 17:00 ч

Бразилската легенда в смесените бойни изкуства (ММА) Renzo Gracie, намекна че може да се завърне в Октагона до 3-4 месеца. Това е голямо предизвикателство за 46-годишния боец, който не се е състезавал от 4 години.
 
"Вярвайте ми, няма нищо по-натрапчиво от мисълта да се върна обратно в клетка и в двубоите. Просто много обичам да правя това. Животът ме постави на много различни места и ме държа далеч от това, но сега вече съм изморен от всичко и искам да не се отделям от тепиха и да тренирам по цял ден. Да правя това, което обичам - да тренирам и да се бия. Със сигурност ще се бия отново... човече, започнах отново тренировки и се чувствам страхотно. Имах малко семейни проблеми, но сега всичко е наред и всичко става по-добре. Така че след около 3-4 месеца ще съм в топ форма и от там може да насрочим дата за двубой."

Gracie е със статистика 13-7-1 в ММА, но не се е бил от април 2010-та, когато се изправи срещу Matt Hughes в UFC 112 и загуби с нокаут в третия рунд. Преди това той имаше 3 поредни победи, включително над Carlos Newton и Frank Shamrock.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес