Зареждане

Rashad Evans: 'Мога да победя Jon Jones'

Rashad Evans: 'Мога да победя Jon Jones'
Публикувано на: Юли 23, 2011 в 13:45 ч

Ако смятате, че Rashad Evans ще насочи свойте мисли срещу новия си противник Tito Ortiz, а Jon Jones ще бъде зает с глупостите на Quinton Jackson, то сериозно се бъркате.

Много още изказвания и искри ще прехвърчат между "Bones" и "Suga" преди всичко да се реши в Октагона. Защото там няма място за празни приказки. Боят решава всичко.

Но ето какво заяви Evans в последното си интервю:

"Ще бъде страхотно да пребия Jon Jones и да си върна колана. Получа ли двубой за титлата срещу Jon Jones  съм сигурен, че ще си върна титлата. Аз го знам и Jon Jones го знае. Всеки е наясно, че го е страх да се изправи срещу мен, той се страхува и има защо. Колкото и да бяга от мен всичко е въпрос на време. Беше контузен, но веднага щом аз получих двубой Phil Davis той си насрочи двубой за септември. Това не е случайност. В нашия спорт няма нищо случайно. Доста добре е планирал всичко това. Той е едно страхливо хлапе, което иска да играе на лошия батко. Но аз го познавам това хлапе, той знае това. Познавам всяка една негова слабост и това го притеснява. Знам само едно - изправя ли се срещу него в клетката той ще се откаже.".

jon jones rashad evans mma bg 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес