Зареждане

Rashad Evans: Харесвам Tim Kennedy, но тук няма място за приятелство

Rashad Evans: Харесвам Tim Kennedy, но тук няма място за приятелство
Публикувано на: Октомври 21, 2016 в 14:14 ч
 
Rashad Evans ще запише своя дебют в средна категория на UFC, изправяйки се срещу Tim Kennedy - боец, с който той неведнъж е тренирал заедно и към когото изразява лични симпатии.


“Suga” Evans говори за предстоящия си двубой на UFC 205, разкривайки някои неща “зад кулисите” относно следващия си опонент.

“Разбирам се добре с Tim. Тренирали сме два пъти заедно, като той бе отличен тренировъчен партньор. Той наистина ми помогна. Той е истински добро момче.”

“Останах малко разочарован, когато го чух да говори глупости, но така стоят нещата. В този бизнес няма място за приятели. Той твърди, че аз съм поискал да се бия с него. Вижте, аз никога не искам да се бия с когото и да е. Те ми казват “това е твоят двубой”, а аз нямам против да се бия с когото и да е. Гледам на този спорт по много различен начин, отколкото преди. Просто искам да се бия.”

“Между мен и Tim имаше взаимен респект, когато тренирахме заедно. Работихме върху играта си на земя, тейкдауни и такива неща. Запознат съм с неговата игра. Сигурен съм, че той ще се опита да ме вкара в клинчове. Отдавна не сме тренирали заедно, но аз зная какво обича да прави той. Същото важи и за него. Мисля, че ни очаква един шахматен двубой помежду ни.”

 “Това не е възможно най-лесният мач за моя дебют в средна категория, но аз зная, че мога да се справя с него. Мога да се справя с всеки един, който тази категория може да ми предложи.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес