Зареждане

Ramzan Kadyrov подкрепи Nurmagomedov

Ramzan Kadyrov подкрепи Nurmagomedov
Публикувано на: Март 5, 2017 в 12:35 ч

Ръководителят на Чеченската република, Ramzan Kadyrov изрази подкрепата си за ММА боеца Khabib Nurmagomedov, след като двубоят му с Tony Ferguson пропадна поради здравословни проблеми по време на свалянето на килограми.
 
"Скъпи братко, Khabib, във връзка със ситуацията около отменения двубой с Tony Ferguson, искам да се обърна директно към теб. Знам че си много притеснен от случилото се, но ние сме с теб. Ние и милиони фенове по света знаем, че си истински боец, със силна воля и безкрайна смелост. Никога не си прекланял глава и си побеждавал убедително, красиво и достойно. 24 битки и 24 победи. Това най-добре може да те опише.

В спорта всичко може да се случи, както и в живота. Но най-важното е да се знае, че на никой не би му дошло на ум, че си искал да се измъкнеш от тази битка.

Имаш много перспективи и желание за нови победи. Нека този инцидент те направи по-силен и по-уверен. Братко, дръж се, не се притеснявай и не забравяй, че най-добрите битки и най-големите висини тепърва предстоят."

Nurmagomedov вчера бе приет в болница в Лас Вегас със силни болки в черния дроб, провокирани от свалянето на килограми преди кантара за UFC 209. Лекарите от болницата са го държали около 12 часа там, като след това той е бил изписан без опасност за здравето. Президентът на UFC, Dana White обаче счете действията на отбора на Khabib като грешни и вярва, че битката е можело да бъде спасена.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес