Зареждане

'Rampage' Jackson очаквал да се бие с 'Cro Cop'

'Rampage' Jackson очаквал да се бие с 'Cro Cop'
Публикувано на: Февруари 6, 2017 в 12:00 ч
 
Quinton “Rampage” Jackson говори в The MMA Hour и заяви, че е очаквал през месец март да се изправи срещу Mirko “Cro Cop” Filipovic, а не срещу Muhammed “King Mo” Lawal.


Плановете на “Rampage” обаче се осуетиха, след като Filipovic обяви оттеглянето си от спорта след спечелването на Гран при-то на Rizin.

В крайна сметка, Jackson ще се изправи за втори път срещу “King Mo” на Bellator 175 на 31 март.

“Мисля, че за феновете щеше да е по-интересно ако се бях изправил срещу Mirko Filipovic. Щеше да е по-вълнуващ мач. “King Mo” просто ще се опита да забремени краката ми”, заяви Jackson.

През 2014 година “Rampage” победи “King Mo” със съдийско решение, но той призна, че е останал разочарован от факта, че не е успял да нокаутира съперника си.

“Исках да го нокаутирам, но все тая. Вече отдавна съм го преодолял. Не мисля, че тук в Bellator има още много хора, с които да се бия”.

Jackson призна, че все още е силно подразнен от факта, че и до днес “King Mo” смята, че е спечелил първия двубой помежду им.

“Нещото, което наистина ме убива, е че той смята, че е спечелил онзи мач. Как така си го спечелил? Той изобщо не ме нарани тогава. Когато ме свали на пода, той се качи върху мен, но аз се изправих”.

“Не трябваше да искам реванш. Гледах отново мача и това бе един наистина скучен мач. А аз не обичам да участвам в скучни мачове. Но след като това е последният ми двубой в Bellator, ще направя каквото е нужно, за да спечеля”.

Договорът на “Rampage” с Bellator изтича след този двубой. Боят между него и “King Mo” ще се проведе в тежка категория, след като Jackson отказа да сваля килограми, за да се вмести в полутежка.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес