Зареждане

'Rampage' Jackson готов да се върне в UFC, но без Reebok

'Rampage' Jackson готов да се върне в UFC, но без Reebok
Публикувано на: Януари 31, 2017 в 09:20 ч
 
Quinton “Rampage” Jackson се изправя срещу Muhammad Lawal на Bellator 175 на 31 март, като за него това ще бъде последен двубой от контракта му с веригата.


“Rampage” призна, че все още няма планове за бъдещето си след срещата с “King Mo”, но не изключи вариант той да се завърне в UFC. Въпреки проблемите си с компанията и отношението му спрямо Reebok, Jackson все още изпитва големи симпатии към UFC.

“Нямам нищо против UFC. Те се отнасяха добре с мен. Единствено имах проблем с цялото това нещо с Reebok. Това бе единственият проблем. Като изключим това, UFC винаги са били добри спрямо мен”.

По времето си в UFC “Rampage” имаше ексклузивен договор с Reebok, но UFC не му позволяваше да слага логото на бранда на своите шорти. Ироничното е, че сега всички бойци са задължени да носят артикули на Reebok.

“Аз съм този, който доведе Reebok в UFC. Тогава обаче дори не можех да поставя логото им на шортите си. Сега те изцяло имат договор с Reebok, като чувам, че бойците не получават особено много пари за това. Вече нямам особено голямо желание да нося Reebok. Това е единственият ми проблем с UFC - не искам да нося Reebok. Ако има начин да се върна и да нося единствено дрехи на UFC, тогава за мен би било лесно да го сторя”.

Едва ли обаче от UFC биха направили подобно изключение за “Rampage” Jackson, колкото и голямо име да е той в света на ММА.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес