Зареждане

Quinton Jackson постави под въпрос опонентите на Teixeira

Quinton Jackson постави под въпрос опонентите на Teixeira
Публикувано на: Януари 18, 2013 в 18:00 ч

Бившия шампион в полу-тежката категория на UFC, Qunton "Rampage" Jackson, продължава да налива масло в огъня преди двубоя си в UFC on FOX 6 срещу Glover Teixeira, като постави под въпрос досегашните опоненти на бразилеца.
 
"Мисля че причината момчетата да не искат да се бият срещу него е защото никой не го знае. Хората не са чували за него. Ако видите статистиката на Glover, ще се запитате с кой реално се е бил. Не се е изправял срещу никое от топ имената. Най-известние боец, срещу когото се е бил е Ricco Rodriguez и то преди доста време. Бия се за своята кариера и никога не съм отказвал двубой от UFC. Единствения човек, от когото се опитах да избягам, беше Matt Hamill, защото той е скучен боец. Той не е истински боец. Shogun май не искаше да се бие с него, защото не го уважава."

Jackson претърпя две поредни загуби в UFC след като падна от шампиона в полу-тежката категория на UFC, Jon Jones и записа загуба със съдийско решение от победителя в 9-тия сезон на The Ultimate Fighter, Ryan Bader. Преди това той беше спечелил 4 от двубоите си в Октагона, включително и победа над бившия шампион Lyoto Machida.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес