Зареждане

Поредният турнир от ММА верига MAXFIGHT ще се проведе на 2-ри август

Поредният турнир от ММА верига MAXFIGHT ще се проведе на 2-ри август
Публикувано на: Юли 17, 2012 в 18:40 ч

28-ят турнир от българската ММА верига MAXFIGHT ще се проведе на 2-ри август в курорта Свети Влас. В амфитеатъра в близост до луксозното пристанище "Марина Диневи" ще бъде изграден ринг, на който 20 опитни състезатели ще покажат умения и сила в професионалния ММА.

Сред тях ще бъде срещата между бургаския боец Георги Стоянов, който е внук на големия първи български олимпийски шампион - бореца Никола Станчев, и опитния състезател от Стара Загора Веселин Иванов. Точно преди година двамата направиха зрелищен мач край морето, в който наследникът на именития борец победи.

В мач при атрактивната тежка категория бургазлията Недялко Караджов ще срещне Иван Илиев, а до дни ще бъде ясен съперникът и на другият претендент в категория +93кг Симеон Кичуков. Други среща в бойното шоу са тези между Любо Илиеви Горги Георгиев в кат до 93кг, и домакинът Йоан Костадинов срещу 62-килограмовият Марчо Гарнизов.

В част от кулминацията на вечерта са и срещите с международно участие. 77-килограмовият световен шампион по бойно самбо и многократен шампион в няколко други дисциплини Росен Димитров ще се изправи срещу испанеца Хулио Генарес. Латино боецът е записал в статистиката си 10 победи в професионалния ММА и 4 загуби. Друг испанец с не по-малко впечатляваща визитка Рейналдо Фузил ще застане очи в очи с опитния ни боец в категория до 84 кг Красимир Младенов. В друг мач обещаващ атракция и висок адреналин русенския боец Николай Алексиев ще се изправи срещу столичния майстор Деян Топалски.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес