Зареждане

Победа на Holm над Correia ще ѝ спечели нова битка за титлата

Победа на Holm над Correia ще ѝ спечели нова битка за титлата
Публикувано на: Юни 14, 2017 в 12:00 ч
 
След страхотно начало за Holly Holm в смесените бойни изкуства, където тя започна с 10 победи и 0 загуби в UFC, което я изведе и до титлата в категория "петел", след доминантна победа над Ronda Rousey в UFC 193, кариерата на Holm тръгна надолу.
 
“The Preacher’s Daughter” е в серия от три поредни загуби, вихрушка от лош късмет, който започна, след като беше отказана от Miesha Tate в UFC 196, където загуби първата защита на титлата си.
 
Но треньорът ѝ Mike Winkeljohn заяви, че Holm не се бие със случайни състезатели. И когато постоянно се състезаваш срещу най-добрите, поредицата от загуби не е толкова необичайно нещо.
 
"Holly загуби последните си три двубоя, но ето как стоят нещата: тя загуби от световната шампионка, която я победи в битката за титлата, загуби от Valentina, която в момента се бори за световната титла, накрая загуби и от Germaine в битка за световна титла в друга категория", заяви Winkeljohn за The MMA Hour. "Това е гадно, но на това ниво понякога битките са 50 на 50."


 
И докато той очевидно не вижда как състезателката му ще загуби четири поредни срещи, Wink знае, че спечелването на мача срещу Bethe Correia е от изключителна важност.
 
"Ако загуби тази битка, това може да е пагубно. Не мога да си представя Holly да се откаже след загуба и тя няма да го направи. Случая не е да бие или да се откаже, случая е просто да бие."
 
"Не виждам как Holly може да загуби тази битка, просто не виждам. Тя изглежда в много добра форма и има наистина добър план за игра и страхотни хора, които ѝ помагат.", продължи Winkeljohn.


 
Що се отнася до това, че в очите на Wink Holly ще излезе като победител през този уикенд, той не крие намеренията си тя да се бие още веднъж за световната титла.
 
"След тази битка, през която ни предстои да минем, не искам да говоря за това, но след тази битка искам среща за световната титла, точно това искам. Искаме победителя от Nunes - Shevchenko.", завърши той.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес