Зареждане

Phil Davis: Наричайте ме убиецът на бразилци

Phil Davis: Наричайте ме убиецът на бразилци
Публикувано на: Октомври 14, 2014 в 09:34 ч

Боецът в полу-тежката категория на UFC, Phil Davis сподели настроението си преди двубоя му в UFC 179 срещу Glover Teixeira на 27 октомври. Боецът е уверен в себе си и дори подучи феновете как да се обръщат към него.
 
"Винаги се представям добре в Рио. Надявам се това да не е последното ми гостуване в Бразилия. Харесвам Бразилия, харесвам Рио. Дългия път не ме притеснява. Няма да се нарека 'убиецът на бразилци', но ако някой реши да ми каже така, добре е дошъл. Търпелив съм и тренирам различни неща. Не включвам нищо по-откачено в тренировките си. Фокусирам се само върху това, което трябва да направя."

Davis очаква атрактивна победа над Teixeira, която да го приближи до двубой за титлата в UFC.
 
"При победа в Рио ще се върна в надпреварата за титлата. Не ме интересува дали Jon Jones ще е шампион или не. Интересува ме титлата. Искам да победя човекът, който ще вземе титлата от Jon Jones, но съм готов да се бия и с всеки друг за нея."

Davis загуби от Anthony Johnson в подглавното събитие на UFC 172, но преди това имаше три поредни победи над Wagner Prado, Vinny Magalhaes и Lyoto Machida.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес