Зареждане

Paul Buentello подписа с UFC

Paul Buentello подписа с UFC
Публикувано на: Септември 27, 2009 в 08:00 ч

След множество слухове появили се в последно време, боеца тежка категория Paul Buentello, официално се завръща в UFC. "The Head Hunter” e подписал договор за три двубоя с организацията. След прекратяване на промоутърската дейснот на Affliction по-рано това лято, UFC прие доста от бойците състезавали се за бившия ММА промоутър, като един от тях бе и Buentello.


 

Buentello с общ ММА рекорд 27-10, сподели, че има вербална договорка за двубой, срещу боеца тежка категория от American Top Team, Todd Duffee в предстоящото UFC 107, което ще се проведе в Memphis на 12 декември. Той очаква двамата да подпишат официално споразумение за срещата, по-късно тази седмица.

Paul Buentello, бивш боец, тежка категория от UFC, с рекорд за последните 6 години 12-2, като едната му загуба е в мач за титлата срещу Andrei Arlovski (UFC), а другата срещу Alistair Overeem (Strikeforce).

“Очаквам с нетърпение завръщането ми в UFC”, каза тексасеца. “Не ме интересува с кого ще се бия. Искам просто още с  влизането си в октагона, да предоставя на публиката едно незабравимо шоу, защото аз принадлежа на UFC.” 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес