Зареждане

Overeem ще предизвика Miocic след победа на UFC 213

Overeem ще предизвика Miocic след победа на UFC 213
Публикувано на: Юли 3, 2017 в 14:00 ч
 
Тази събота, в основната бойна карта на UFC 213, бившият шампион на Strikeforce, Dream и K-1 Alistair Overeem ще се опита да запише голяма победа над бившия шампион на UFC Fabricio Werdum.
 
Ако Overeem победи Werdum, той ще влезе в серия от две победи, след като записа разочароваща загуба от шампиона в тежка категория Stipe Miocic. Той вярва, че това ще бъде достатъчно, за да си гарантира втора битка за титлата. Очевидно, той ще предизвика Miocic след края на битката, в която възнамерява да победи Werdum.
 
Overeem разясни своя план в интервю за MMAFighting в медийния ден на UFC 213.
 
"Слушайте, след като победя Werdum тази седмица, в събота, ще предизвикам Stipe. Очаквахте да го предизвикам по микрофона веднага след края на битката", заяви Overeem.
 
След това, Overeem даде своето мнение за успеха в първите минути на кратката битка с Miocic, по време на която той успя да свали шампиона на земята с мощен удар.
 
"Имаше някои грешки. Когато битката се разгорещи направих тези грешки. Мога да ви кажа, че картите ми са размесени по различен начин този път. Нямам търпение да ви покажа новата ми ръка.", допълни Overeem.
 
Alistair Overeem и Fabricio Werdum ще се срещнат за трети път, като до момента са си разменили по една победа. Първата битка беше спечелена от Werdum след захват на кимура, а във втората Overeem надделя след съдийско решение.
 
Смятате ли, че победителя от този мач заслужава битка за титлата срещу Stipe Miocic?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес