Зареждане

Оператор научава ценен урок по време на интервю с Miesha Tate

Оператор научава ценен урок по време на интервю с Miesha Tate
Публикувано на: Април 5, 2016 в 16:15 ч
 
 От всички изкуства, едно от най-недооценените ще се окаже не кое да е, а кинематографията. Един професионален оператор трябва да може да пресъздаде една ситуация така умело, та чак да се почувстваме като част от нея. И както във всяка друга професия, в тази също допуснатите грешки оказват най-голямо влияние върху усъвършенстването.
 
Операторът в нашия случай също научи ценен урок. Дълго ще помни грешката си и навярно никога повече няма да си позволи да увеличава кадъра така, че да оставя стойностни елементи от цялостната картина извън него. Вижте сами за какво говорим:
 
 
Miesha Theresa Tate е шампионка на UFC в категория "петел", с история в граплинга, започваща още от гимназиалните ѝ години, малко след които и става щатски шампион. Следват множество други шампионски титли в същата категория, в която се подвизава и сега.
 
Губи шампионска позиция в полза на Ronda Rousey в мача им 3-ти март 2012-та, като президентът Dana White често споменава тази среща като ключова за създаването на женските категории в UFC. Така че, като цяло, дори самата среша е една голяма победа за женския ММА.
 
Tate живее заедно с гладиатора от категория "петел" Bryan Caraway, като през 2014-та дори успява да спаси живота на майка му, Chris Caraway, която претърпява астматичен пристъп по време на гмуркане.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес